BUMBU JAWA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bumbu Jawa. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:38 Waardeloos! Dit is de tweede keer dat we hier hebben besteld, toen via de winkel zelf: lag de bestelling niet klaar. Nu 18:15 afgesproken (17:00 besteld voor 18:15, 19:00 bezorgd. Geen sorry,, helemaal niets. Bestelling van 80 euro, wegblijven.
27 jan 2023 om 20:31 Er zaten 10 spercibonen in en verder weinig of geen groenten En het eten was koud
24 jan 2023 om 15:24 Netjes op tijd bezorgd en lekker eten
8 jan 2023 om 20:57 Food was good but slow delivery.
7 jan 2023 om 1:33 Very nice diner, yet with one hour delay.
16 nov 2022 om 20:07 Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier bestel, eten was niet ver, het was opgewarmd in de magnetron, kip cashew was hard en taai, soep zat geen smaak aan, heb de helft weggegooid, zonde voor wat ik heb betaald,
13 nov 2022 om 21:04 Het eten is nooit bezorgd. Na ander
12 nov 2022 om 19:43 Geweldig eten echt indische smaak.
11 nov 2022 om 7:50 Lekkere smaakvolle satays! Ik zou het restaurant wel aanraden om ook dranken te verkopen (blikjes ook prima), makkelijk om erbij te bestellen.
6 nov 2022 om 13:02 First time ordering from this restaurant. The food was delicious and well packaged. Will order from here again.
1 nov 2022 om 18:31 Zoals altijd waanzinnig lekker, authentiek en smaakt beter en beter. Dit restaurant is voor ons de beste warung uit denhaag.
30 okt 2022 om 23:50 Heerlijk eten, maar ik had 2 sate ayam met bami besteld maar kreeg er 1 met witte rijst. De bumbu jawa schotel had ok besteld met nasi maar ik kreeg witte rijst