BUMBU JAWA

BUMBU JAWA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bumbu Jawa. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 21:38 Had fijn geweest als er een klein zakje rijst en sambal bij de soto zou worden geleverd. Het was allemaal wel erg lekker.
16 jun 2022 om 21:26 Met liefde bereid, heerlijk
26 mei 2022 om 19:51 Superlekker! Wel prijzig.
18 mei 2022 om 17:40 Totaal niet wat ik besteld had,maar de smaak was goed!
17 mei 2022 om 21:40 bezorging was prima op tijd en het eten was geweldig, we gaan zeker nog eens bestellen
16 mei 2022 om 0:38 Heerlijk gegeten, het was goed verpakt, reden genoeg voor herhaling.
14 mei 2022 om 21:34 Echt heel goed en lekker eten. Lieve bezorger. Spijt dat ik niet meer fooi had gegeven.
13 apr 2022 om 13:59 Eerste keer besteld en erg tevreden. Goede hoeveelheid, lekker warm en vriendelijk geholpen aan de telefoon toen ik met een extra vraag belde.
1 apr 2022 om 22:36 Very disappointed with the food. I literally threw away the entire meal into the bin after one bite. Fried chicken was full of hair and blood clots, absolutely disgusting.
29 mrt 2022 om 21:53 Had nasi besteld, kreeg witte rijst
29 mrt 2022 om 20:05 Prima smaak, maar boontjes uit de vriezer. Een maaltijd niet geleverd, moest mijn geld maar terug halen bij Thuisbezorgd. Door tb vriendelijk opgepakt en maaltijd nageleverd, maar met witte rijst ipv de bestelde nasi kuning. Hulde voor Thuisbezorgd
28 mrt 2022 om 16:02 Lekker op smaak en mooi op tijd.... voor herhaling vatbaar